Un braşovean acuzat de lipsire de libertate a fost prins după şase ani de la comiterea faptei

Un
braşovean acuzat de lipsire de libertate a fost prins după şase ani de la
comiterea faptei

Bărbatul a ajuns în arestul poliţiei. FOTOArhivă.

Tânărul de 26 de ani a fost dat în urmărire naţională şi internaţională şi a fost reţinut pe teritoriul Greciei. A fost extrădat, iar acum riscă 10 ani de puşcărie.

Bărbatul este suspectat că, în data de 10.06.2007, în jurul orei 19.00,se deplasa împreună cu un complice cu un autoturism în zona Gării C.F.R.Braşov,unde au obligat prin ameninţări un tânăr să se urce în maşina lor.Victima a fost transportată până în cartierul Răcădău,din municipiul Braşov,unde a fost băgată cu forţa în portbagajul autoturismului şi transportată în comuna Teliu,unde a reuşit să scape,anunţând apoi Poliţia.

Imediat după comiterea faptei,suspectul a dispărut. În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţişti,magistraţii eu emis mandat de arestare în lipsă ,iar fugarul a fost dat în urmărire naţională,în luna iulie 2007. Întrucât nu a fost găsit şi poliţiştii au avut indicii că acesta a părăsit ţara,în anul 2011 a fost dat şi în urmărire internaţională.Suspectul a fost încercerat în arestul I.P.J.Braşov,iar cercetările sunt continuate de poliţişti pentru soluţionarea cazului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: