Ja Rule a concertat la Bamboo Braşov înainte de a merge după gratii FOTOGALERIE

Ja Rule a concertat la Bamboo Braşov înainte de a merge după gratii FOTOGALERIE

Ja Rule, în Bamboo Braşov

Cunoscutul artist a ales să susţină două concerte în România, înainte de a ispăşi o condamnare în SUA. La Bamboo Braşov, raperul a fost întâmpinat de fani înfocaţi şi de femei frumoase.

Degajat şi bine dispus, raperul a vorbit la Braşov despre albumul pe care urmează să-l lanseze şi a cântat în premieră una dintre noile piese. Ja Rule şi-a anunţat fanii că va ispăşi o condamnare, însă i-a asigurat pe aceştia că lipsa sa temporară nu va afecta proiectele aflate în defăşurare „Noul album «The Renaissance Project» va apărea anul acesta. După cum ştiţi, o să fiu închis o vreme, dar voi lansa albumul până să intru în puşcărie, este un album incredibil. Pe lângă acesta mai am multe proiecte în desfăşurare: Empire, noul meu label în materie de producţie muzicală, voi apărea în mai multe filme şi vom lansa mai mulţi artişti. Deci, chiar dacă nu voi fi prezent, va fi un an mare pentru Empire", a spus artistul.

VEZI AICI IMAGINI DIN CONCERT

Ja Rule a cântat în Bamboo Braşov cele mai cunoscute piese ale sale şi a creat o atmosferă incendiară. Întrebat de ziarişti ce părere are despre românce, Ja Rule a spus că în România sunt cele mai frumoase femei. „Sunt însurat, altfel aş lua măcar una acasă", a spus râzând raperul.

Luat cu asalt de românce

Femeile „l-au devorat" pe Ja Rule în Bamboo Braşov. Cinci norocoase au ajuns pe scenă lângă acesta şi au putut să îi demonstreze raperului abilităţile lor de dansatoare. Printre acestea s-a aflat şi una dintre „blondele lui Iri", Flore Salalidis. Tânăra a dansat câteva zeci de minute în jurul celebrului Ja Rule.

Prezenţă stilată, Botezatu

Cătălin Botezatu l-a însoţit pe Ja Rule şi a asistat la concertul acestuia.

„Ja Rule este un prieten vechi de-al nostru. Este pentru a şaptea oară la Bamboo, aşa că Ja Rule se simte în România ca acasă. Este ultimul lui concert, astăzi şi mâine, la Bucureşti, pentru că Ja Rule va avea mici probleme în următoarea perioadă, după cum ştim cu toţii din presă. Ne bucurăm că a acceptat să vină să cânte în România înainte de o perioadă în care nu o să mai apară", a spus Cătălin Botezatu.

Designerul vestimentar a anunţat că va lansa curând după Crăciunul pe rit vechi cea mai recentă colecţie a sa. Aceasta se numeşte „Rusian" şi va fi prezentată într-o seară cu specific rusesc. Cătălin Botezatu s-a arătat încântat pentru că se află la Braşov. „Braşovul este oraşul meu de suflet, aici am petrecut cele mai frumoase weekend-uri, aici am foarte mulţi prieteni", a mai spus Botezatu.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: