Fostul primar din Augustin a împuşcat un cioban

Fostul primar din Augustin a împuşcat un
cioban

Fostul primar a folosit un pistol cu bile de cauciuc. FOTOArhivă.

Jozsef Tokos este acuzat de port ilegal de armă şi în funcţie de starea victimei se vor mai adăuga şi acuzaţii de vătămare.

Incidentul a avut loc duminică după ce un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Augustin, ar fi intrat cu animalele pe un teren agricol, iar fostul primar al localităţii Jozsef Tokos a tras asupra acestuia mai multe focuri cu un pistol cu bile de cauciuc, rănindu-l la picioare şi la torace.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, a declarat că fostul primar este audiat de poliţişti, urmând să fie cercetat pentru uz de armă fără drept, iar în funcţie de starea de sănătate a victimei va fi stabilită şi încadrarea celeilalte fapte. Totodată, fostului primar i-a fost ridicat şi permisul de port-armă, scrie Mediafax.

Victima este acum internată la Spitalul Judeţean Braşov, în stare stabilă. Ancheta va fi coordonată de procurorii de la Rupea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: