Fost viceprimar al Braşovului, după tragedia din Capitală: „Nesimţiţii din administraţia locală din Bucureşti spun că «autorizaţia de funcţionare este formală»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul viceprimar al Braşovului, Adrian Atomei, a atacat virulent reprezentanţii PrImăriei Bucureşti care susţin că nu au nicio vină pentru producerea tragediei din Clubul Pionierul, unde a izbucnit unul dintre cele mai cumplite incendii din Bucureşti.

„Îmi pare rău dar nu mă pot abţine! Văd la TV nişte nesimţiţi din administraţia locală din Bucureşti care spun că «autorizaţia de funcţionare este formală şi se emite în baza unor documente sumare şi doar a unei plăţi de taxe», şi nu stă în competenţa reprezentanţilor instituţiilor dânşilor alte chestiuni de autorizare. Voi vorbiţi serios? Băi nesimţitilor, măcar nu încercaţi să minţiţi în faţa întregii ţări! Ca să înteleagă minciuna cei neavizaţi şi totodată procedurile legale, mai jos se găseşte link-ul cu documentele necesare pentru emiterea unei astfel de autorizaţii”, a răbufnit pe pagina de Facebook fostul viceprimar Adrian Atomei.

Iată lista actelor necesare pentru autorizare, conform site-ului Primăriei Braşov:

  • Acorduri/avize/autorizari/licente speciale specifice exercitiului comercial desfasurat, dupa caz; 
  • a) aviz/autorizaţie de funcţionare de la Direcţia de Sănătate Publică Braşov (str. M. Kogălniceanu nr. 11), b) aviz/autorizaţie de securitate la incendiu de la I.S.U. Braşov (str. Şcolii nr. 4), c) aviz/autorizaţie de funcţionare de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov (str. Politehnicii nr. 3)
  • Extrasul CF cu inscrierea functiunii de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta. Exceptie fac situatiile in care punctul de lucru se afla intr-o constructie provizorie (chiosc), pentru care este necesara numai autorizatia de construire pentru amplasarea chioşcului;
  • Contract de salubritate si copie dupa factura si chitanta aferenta, din luna precedenta celei in care se depune documentatia;
  • Acordul tuturor proprietarilor pentru folosirea partilor comune aflata in indiviziune (declaratie notariala privind acordul si cuantumul partilor de uz comun pentru fiecare coproprietar), daca este cazul. Daca nu sunt si alti proprietari se va completa o declaratie pe propria raspundere.
  • Notificarea orarului de funcţionare. În cazurile în care activitatea de la punctul de lucru supus autorizării depăşeşte ora 22.00, solicitantul va depune acordul notarial al persoanelor care îşi au domiciliul sau sediul in imobilul în cauză şi în vecinătatea acestuia.
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite