Cum a reuşit „ucigaşul milionar“ Dan Cămârzan să scape de închisoare, deşi a recunoscut că şi-a ucis bunica

Cum a reuşit „ucigaşul milionar“ Dan Cămârzan să scape de închisoare, deşi a recunoscut că şi-a ucis bunica

Dan Cămârzan

Dan Cămârzan, afaceristul milionar din Braşov, a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a ucis bunica de 93 de ani, însă chiar şi aşa el ar putea să scape de închisoare, cel puţin pentru un timp.

Omul de afaceri, Dan Cămârzan, care în urmă cu trei luni şi-a sugrumat bunica, scapă de puşcărie, deoarece nu mai este în deplinătatea facultăţilor mintale şi are nevoie de tratament, scrie newsbv.ro. Bărbatul va fi internat provizoriu la Psihiatrie, în Braşov, au decis magistraţii. Decizia Tribunalului Braşov nu este însă definitivă şi poate fi atacată.
 
Potrivit sursei citate, magistraţii Tribunalului Braşov au revocat sâmbătă, măsura arestării preventive „sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian - deţinut în arestul IPJ Braşov în baza mandatului de arestare preventivă nr.16/17.05.2019 emis de Tribunalul Braşov”.
 
„Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian, deţinut în Arestul IPJ Braşov în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Braşov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă (…) dispune internarea medicală provizorie a inculpatului, dispune comunicarea prezentelor dispoziţii administraţiei locului de deţinere şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Braşov. După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov”, se arată în decizie. 
 

Cine este Dan Cămârzan

 
Controversatul om de afaceri Dan Cămârzan, cu o avere estimată de Forbes, în 2010, la 30 de milioane de euro, a fost arestat în luna mai, după ce şi-a ucis bunica. Mama bărbatului a încercat în zadar să-l oprească. În arest, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a povestit anchetatorilor că şi-a ucis bunica într-un acces de furie.
 
Nu a fost însă pentru prima dată când Cămârzan a fost implicat într-un incident violent. În urmă cu an, el a fost acuzat de fosta soţie de violenţă, femeia cerând ordin de protecţie împotriva afaceristului, în ianuarie 2018. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: