Ziua şi şoferii prinşi băuţi la volan. Alţi doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au suflat în alcooltest

Ziua şi şoferii
prinşi băuţi la volan. Alţi doi conducători auto s-au ales cu dosare penale
după ce au suflat în alcooltest

Foto: arhivă Adevărul

Doi brăileni, de 32 şi 42 de ani, sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, după ce au fost depistaţi băuţi în trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Brăila l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Salcia Tudor, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 202A, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,50 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Tufeşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Stăncuţa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,45 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi în acest caz pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

citeste totul despre: