Zi plină pentru poliţiştii brăileni. 28 de evenimente sesizate prin 112 şi amenzi aplicate de 40.000 de lei

Zi plină pentru
poliţiştii brăileni. 28 de evenimente sesizate prin 112 şi amenzi aplicate de
40.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au organizat mai multe razii în judeţul Brăila, fiind vizate abaterile rutiere şi încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Joi, 13 februarie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 8 acţiuni şi s-a intervenit la 37 de evenimente, dintre care 28 sesizate prin 112.

”Poliţiştii au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 40.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 6 permise de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: