Prins cu zeci de kilograme de peşte fără acte în portbagajul maşinii în urma unui control de rutină

Prins cu zeci de
kilograme de peşte fără acte în portbagajul maşinii în urma unui control de
rutină

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 59 de ani este cercetat pentru deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, după ce nu a putut justifica provenienţa a zeci de kilograme de peşte pe care îl transporta cu autovehiculul personal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 17 ianuarie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Galbenu l-au depistat, pe raza localităţii Sătuc, pe un bărbat,în vârstă de 59 de ani, din comuna Jirlău, în timp ce transporta cu un autoturism aproximativ 50 de kilograme de peşte, specia novac.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine documente legale  de provienţă pentru marfa transportată, aceasta fiind confiscată şi predată, pe bază de proces-verbal, unei societăţi de profil, în vederea valorificării”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele său a fost deschis acum un dosar penal pentru deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: