Poliţiştii caută un brăilean dat dispărut. Bărbatul a plecat la muncă, dar nu a mai revenit la domiciliu

Poliţiştii caută un
brăilean dat dispărut. Bărbatul a plecat la muncă, dar nu a mai revenit la
domiciliu

Carabat Gheorghe Foto: IPJ Brăila

O brăileancă a reclamat la Poliţie faptul că soţul său, în vârstă de 63 de ani, a plecat la serviciu pe 9 august şi nu s-a mai întors acasă. Nimeni nu ştie, deocamdată, ce s-a întâmplat cu bărbatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 august, o brăileancă, în vârstă de 65 de ani, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 09.08.2017, a soţului său, Carabat Gheorghe, în vârstă de 63 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la muncă, şi nu a mai revenit.
 
Semnalmente: înălţime 1,70 de centimetri, constituţie atletică, aproximativ 75 de kilograme, ochi albaştri, părul cărunt, tuns scurt cu început de calviţie, are cicatrici pe abdomen, rezultate în urma unor operaţii de ulcer şi fiere, are jumătate din laba piciorului drept tăiată, în urma unui accident de tramvai, iar pe ambele antebraţe prezintă tatuaje tip ,,ancoră”.     .
 
Îmbrăcăminte şi încălţăminte: cămaşă albă, pantalon lung gri deschis, încălţat cu adidaşi de culoare neagră, iar pe cap purta o pălărie deschisă la culoare.
 
Pentru Carabat Gheorghe s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.
 
citeste totul despre: