Cum a ajuns o campanie de delarvare în zonele inundabile o nouă teorie a conspiraţiei. „Se dă cu praf de COVID”

Cum a ajuns o campanie de delarvare în zonele inundabile o
nouă teorie a conspiraţiei. „Se dă cu praf de COVID”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir FOTO pagina personală/Facebook

În plină criză pandemică, cu sute de morţi înregistraţi zilnic în România, primarul unui mare oraş este nevoit să vină cu clarificări privind o campanie de delarvare care are loc în acest zile în zonele inundabile şi care fusese anunţată anterior în presă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nivelul dezinformărilor a atins în aceste zile cote paroxistice în România. O nouă teorie conspiraţionistă este distribuită pe mai multe reţele de socializare în aceste zile. Potrivit acesteia, autorităţile brăilene „dau cu praf de COVID” şi ”se distribuie valul 5”.

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a fost nevoit să facă mai multe precizări pentru a opri valul de dezinformare din spaţiul online.

„Fake news cu elicopterul!!!

- Nu se dă cu soluţii împotriva ţânţarilor

- Nu se dă cu „praf de COVID”

- Nu se distribuie Valul 5

Sincer- Se face delarvare în zonele inundabile de lângă municipiul Brăila cu substanţe autorizate şi s-a anunţat în presă acest lucru (chiar dacă unii dintre dumneavoastră nu au citit).

Ştiu că în această perioadă dificilă nervii tuturor sunt întinşi la maxim şi există mari suspiciuni vis a vis de modul de comunicare al autorităţilor centrale, dar niciodată eu nu aş participa la acţiuni negative împotriva brăilenilor. Niciodată !!!

La început m-am amuzat citind teoriile conspiraţioniste cu elicoptere ….. dar totuşi .…. după ce am citit mai multe comentarii ciudate ….. am stabilit că trebuie să oprim fake news!!!”, scrie primarul Marian Dragomir pe pagina personală de Facebook.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

De ce mor şi oameni vaccinaţi de COVID-19. Explicaţiile unui medic: Nu pot fi oprite în drumul spre fatalitate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările