Captură impresionantă de ţigări de contrabandă. Traficanţii au fost aduşi cu mandate de aducere la Poliţie pentru audieri

Captură impresionantă
de ţigări de contrabandă. Traficanţii au fost aduşi cu mandate de aducere la
Poliţie pentru audieri

Foto: IPJ Brăila

În urma a patru percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Brăila, au fost ridicate 23.560 de ţigarete de provenienţă duty-free.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 14 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Brăila au efectuat, pe raza municipiului, patru percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

”Cu această ocazie, la domiciliile a doi brăileni, cu vârsta de 47, respectiv 62 de ani, din Brăila, au fost găsite 1.178 de pachete de ţigări, susceptibile a fi de provenienţă duty-free sau fără timbru de acciză. Ţigaretele, în valoare totală de 17.670 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Faţă de patru persoane au fost emise mandate de aducere, fiind conduse la sediul Poliţiei pentru a fi audiate. Pe numele acestora au fost deschise dosare penale şi se continuă cercetările sub suspiciunea de contrabandă cu ţigarete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: