Brăilenii câştigă bătălie după bătălie în lupta cu coronavirusul. Aproape jumătate din bolnavii internaţi s-au vindecat

Brăilenii câştigă
bătălie după bătălie în lupta cu coronavirusul. Aproape jumătate din bolnavii
internaţi s-au vindecat

Foto: arhivă Adevărul

Trei persoane internate la Spitalul de Urgenţă din Brăila au fost declarate vindecate şi externate zilele trecute. Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 şi vindecate în judeţul Brăila a ajuns la şase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii din Brăila se descurcă exemplar în lupta cu coronavirusul. Din cele 15 cazuri confirmate de COVID-19, şase persoane au fost declarate vindecate şi externate din Spitalul de Urgenţă din Brăila.

Ultimele trei persoane vindecate au fost externate pe 12 şi 13 aprilie. Au mai rămas internate 8 persoane, în timp ce o asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Brăila este tratată la domiciliu.

Ultima persoană confirmată cu COVID-19 în judeţul Brăila este un bărbat care se afla în izolare la domiciliu, acesta fiind un contact al unei femei infectate cu coronavirus. 

Trei dintre persoanele diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Brăila sunt medici. Este vorba despre un medic rezident care lucrează la Galaţi, un medic care activează la Ambulanţă şi unul care lucrează la Spitalul de Psihiatrie ”Elisabeta Doamna” din Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările