Brăila, în zodia raziilor lungi şi dese! Poliţiştii vor să elimine factorii de infracţionalitate din locurile de distracţii

Poliţiştii au înteţit controalele în toate cluburile şi discotecile din municipiu şi judeţ pentru a-i pune la zid pe scandalagiii al căror număr creşte de la o zi la alta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dat fiind faptul că în vacanţă vin acasă studenţii, elevii şi stranierii, poliţiştii încearcă să le mai reteze din teribilism prin razii, acţiuni, controale, verificări.

REPORTAJ-Vezi aici ţiganii gălăţeni care au ratat expulzarea din Franţa

În weekend, toată suflarea poliţienească din Brăila a ieşit în stradă. Vizate au fost îndeosebi cluburile, discotecile, localurile publice, dar şi strada.

„Este bine că astfel de controale se desfăşoară, pentru că tot mai des se găsesc indivizi cărora nu le convine ceva, gata să provoace scandal. Aşa dacă dau mascaţii o tură, toţi scanalagii devin mieluşei. După ce poliţiştii pleacă, lumea reia distracţia, iar simpla prezenţă a lor în zonă îi determină pe scandalagii să se ţină departe", ne-a declarat Cezar Dan, elev, 18 ani, din localitatea Filipeşti.

Rezutatele se văd

În ultimul weekend, poliţiştii au revenit în discotecile din mediul rural.

„Îmbucurător este faptul că dacă până de curând găseam la controalele corporale sumare sau ale autoturismelor tot felul de obiecte contondente, bâte de basse-ball, răngi, lanţuri, cuţite, săbii, topoare, acum, acestea practic au dispărut, nemaifiind raportate după încheirea misiunilor. Este un plus pentru siguranţa cetăţenilor", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: