Un botoşănean mort a fost plimbat sute de kilometri pe bancheta din spate a unei maşini

Un botoşănean mort a fost plimbat sute de kilometri pe bancheta din spate a unei maşini

Cadavrul botoşăneanului a fost dus cu maşina 7 ore prin ţară FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat din Botoşani a plimbat cu maşina cadavrul unei alte persoane pe o distanţă de 500 de kilometri. Şoferul botoşănean venea cu pasagerul din Germania, iar acesta din urmă a decedat pe drum, cel mai probabil după ce a intrat în ţară. De la Oradea la Botoşani, defunctul a fost adus acasă pe bancheta din spate a autoturismului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi botoşăneni au fost implicaţi într-o poveste macabră. Mai precis, un bărbat din judeţul Botoşani a transportat pe bancheta din spate a autoturismului timp de 7 ore cadavrul unui concitadin. Cei doi s-au pornit din Germania către România, iar pasagerul a decedat pe drum. Şoferul botoşănean şi-a dat seama că cel din spate a murit, abia la Oradea. În loc să sune la 112, a continuat să meargă cu cadavrul în maşină până a ajuns la Botoşani, adică peste 600 de kilometri.

Cadavru plimbat prin ţară
 
Duminică noaptea, doi botoşăneni au plecat la drum din Germania. Unul dintre aceştia, un bărbat de 45 de ani din judeţul Botoşani care plecase la muncă în Germania spunea că este bolnav şi l-a rugat pe conaţionalul său, aflat în aceeaşi ţară, să-l ducă cu maşina acasă, în România. După un drum de câteva sute de kilometri din Germania până în România, chiar după ce a trecut vama, aproape de Oradea, şoferul şi-a dat seama că pasagerul său, bărbatul de 45 de ani care declara că este bolnav, murise pe drum.
 
Şoferul ar fi sunat-o pe soţia defunctului, iar aceasta, spune publicaţia stiri.botosani.ro, i-ar fi cerut bărbatului să-i aducă soţul acasă, în comuna botoşăneană Unţeni. Fără să sune la 112, bărbatul aflat la volan a plecat direct la Botoşani ducând cadavrul defunctului, timp de 7 ore din Transilvania până în nordul extrem al Moldovei. Odată ajuns în municipiul Botoşani, şoferul a dus cadavrul la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. Medicii au sunat imediat la Poliţie, iar oamenii legii au deschis dosar de ucidere din culpă şi investighează cazul şi mai ales de ce şoferul nu a sunat imediat la 112. 
 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările