Un tânăr s-a sinucis în ziua în care a divorţat oficial de soţia sa: a intrat cu maşina într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Pintican divorţase oficial astăzi de soţia sa FOTO: Facebook
Andrei Pintican divorţase oficial astăzi de soţia sa FOTO: Facebook

Un tânăr de doar 27 de ani şi-a pus capăt zilelor marţi, 4 decembrie. Bărbatul a intrat în viteză cu maşina în stâlpul unei pasarele din oraşul Bistriţa. Tânărul a divorţat chiar în ziua decesului, după un an şi jumătate de căsnicie.

Marţi, în jurul orei 18:00, echipajele medicale ISU găseau fără suflare, cu leziuni incompatibile cu viaţa, un tânăr de doar 27 de ani. Acesta a fost găsit la mai mulţi metri de autoturismul său, distrus în proporţie de 100%, chiar lângă sediul ISU din Bistriţa.

Tânărul a rulat cu viteză ameţitoare şi a izbit cu putere stâlpul de susţinere al pasarelei de pe strada Industriei. În urma impactului, trupul tânărului a fost aruncat la câţiva metri distanţă. Acesta era singur în autoturism.

Ceea ce părea a fi un tragic accident s-a dovedit a fi o sinucidere. Viteza mare cu care rula autoturismul şi lipsa urmelor de frânare de pe carosabil sugerează faptul că tânărul nu a făcut nimic pentru a evita un impact.

Andrei Pintican avea 27 de ani şi era un inginer auto de succes. Acesta muncea ca inginer şef la un service auto din Bistriţa şi era un pasionat de maşini şi motociclete. Amator de viteză, acesta a rămas fără permisul de conducere de mai multe ori în ultimii ani.

accident mortal bistrita

Tânărul a fost găsit la câţiva metri de maşină, cu leziuni incompatibile cu viaţa.

Potrivit apropiaţilor, Andrei a vrut să îşi pună capăt zilelor din cauza problemelor pe care le avea în căsnicie. Astăzi se pronunţase divorţul de soţia sa, cu care se căsătorise anul trecut, în luna mai.

În spatele divorţului s-ar afla o relaţie extraconjugală. Acesta şi-ar fi sunat un prieten în cursul zilei de azi, căruia i-ar fi spus ce planuri are. Se pare că prietenul său nu a putut face nimic pentru a-l împiedica să recurgă la acest gest.

Accident bistrita
BistriţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite