Contract de deszăpezire semnat în plină iarnă. A fost desemnat cel care va curăţa drumurile naţionale din Botoşani

Contract de deszăpezire semnat în plină iarnă. A fost desemnat cel care va curăţa drumurile naţionale din Botoşani

A fost semnat contractul pentru deszăpezirea drumurilor naţionale la Botoşani FOTO Adevărul

A fost semnat contractul pentru deszăpezirea drumurilor naţionale care străbat judeţul Botoşani, Înţelegerea a fost parafată abia luni în plină iarnă şi cu ameninţarea zăpezii într-un judeţ afectat anual de precipitaţii abundente. Botoşaniul era singurul judeţ din ţară rămas fără contract pentru deszăpezire drumurilor naţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni a fost semnat contractul prin care a fost desemnat un operator pentru deszăpezirea drumurilor naţionale din judeţul Botoşani. Câştigătorul desemnat de DRDP Iaşi este firma Floor Construct S.A. Suceava  şi va deszăpezi drumurile din judeţ pentru suma de 4.940.000 lei. Firma va trebuie în 5 zile de la semnarea contractului să depună garanţia de bună execuţie şi să intre cu utilajele în baze. Perioada contractului este între 6 ianuarie şi 30 martie 2020. 

Contract făcut cu întârziere
 
Judeţul Botoşani era singurul judeţ din ţară lăsat de izbelişte în privinţa deszăpezirii drumurilor naţionale. Sarcina curăţării artelor naţionale era lăsată în sarcina Secţiei de Drumuri Naţionale Botoşani care are în dotare doar 16 utilaje pentru aproximativ 150 de kilometri de drum naţional. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările