Comunitate terorizată de un pedofil surdo-mut. A batjocorit o copilă de 8 ani şi a mai avut alte două tentative de viol

Comunitate terorizată de un pedofil surdo-mut. A batjocorit o copilă de 8 ani şi a mai avut alte două tentative de viol

Bărbatul a încercat să violeze două copil FOTO botosaneanul.ro

Un pedofil care în urmă cu 5 ani a violat o copilă de 8 ani, a recidivat. Acesta a încercat să violeze două fete de 12 şi respectiv 13 ani. Una a fost salvată de un bărbat iar cealaltă a reuşit să scape ca prin minune. Recidivistul este surdo-mut şi nu cunoaşte niciun limbaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un pedofil recidivist dintr-o comună, din judeţul Botoşani, a încercat să violeze două copile. Prima, de 12 ani, a fost acostată direct pe uliţa satului. A prins-o de mână şi a încercat să o bage cu forţa într-o casă părăsită. A fost observat însă la timp de un sătean care a salvat-o. După câteva zile, bărbatul a încercat din nou. 

De această dată victima a fost o fată de 13 ani care se întorcea de la şcoală. S-a năpustit aspra ei şi a tras-o pe un teren viran. Fata a reuşit să se lupte şi a scăpat ca prin minune. Cazul a fost reclamat la Poliţiei, iar bărbatul a fost reţinut de oamenii legii. 

Acesta are 35 de ani şi este surdo-mut. Nu cunoaşte niciun fel de limbaj şi comunicarea cu el este deosebit de anevoioasă. Mai mult decât atât, bărbatul a mai fost condamnat pentru viol în 2014. Atunci a batjocorit o fetiţă de numai 8 ani. A scăpat cu numai 5 ani de puşcărie şi s-a reîntors la vechile obiceiuri. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore după care a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: