Un adolescent din Bacău a primit de ziua lui cel mai frumos cadou. Ce visuri are pentru când va fi adult

Un adolescent din Bacău a primit de ziua lui cel mai frumos cadou. Ce visuri are pentru când va fi adult

Copilul din Bacău a petrecut ziua de naştere alături de poliţişti

În cadrul activităţilor desfăşurate, adolescentului i-au fost prezentate autospeciala de poliţie şi aparatul radar Trucam.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la rutieră au petrecut o oră din programul de serviciu alături de un tânăr de 14 ani, aniversat al acestei zile.

Anterior acestei zile, copilul a  trimis un mail la Ministerul Afacerilor Interne în care si-a exprimat dorinta ca, de ziua lui să participe la o activitate cu polititi, motivand ca acesta ar fi cel mai frumos cadou. Dorinţa i-a fost îndeplinită iar adolescentul i-a însoţit pe oamenii legii la activităţile de prevenire de pe DN 2- E 85.

Poliţiştii i-au oferit în dar tânărului un ghiozdan, o şapcă şi un tricou cu mesajul "Copilărie fără delincvenţă" şi revista "Poliţia Română" pentru a se familiariza cu câteva din tainele muncii de poliţist.

Totodată, adolescentului i-au fost prezentate autospeciala de poliţie şi aparatul radar Trucam.

În acest context, tânărul a povestit poliţiştilor că este visul lui să îmbrăţişeze această meserie şi că se va pregăti intens în acest sens.

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău transmite un sincer ”La mulţi ani!” tânărului băcăuan şi îl aşteptăm în echipa noastră", potrivit IPJ Bacău.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările