FOTO „Vin Est Bacău“. Expoziţie cu vânzare şi degustare de vinuri şi mâncăruri tradiţionale

FOTO „Vin Est Bacău“. Expoziţie cu
vânzare şi degustare de vinuri şi mâncăruri tradiţionale

Bursa vinului  „Vin Est Bacau“. Expoziţie cu vânzare şi degustare de vinuri şi produse alimentare tradiţionale FOTO Mircea Merticariu

În perioada 7-9 noiembrie, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Georgeta şi Mircea Cancicov“ a avut loc „Vin Est Bacau“, expoziţie cu vânzare şi degustare de vinuri, la care au participat producători cunoscuţi de vinuri din întreaga Moldovă dar şi branduri care promovează vinurile de calitate, de ediţie limitată, precum „La Maison du Vin“.

Bursa vinului de la Bacău s-a dorit a fi o expoziţie regională şi cu participare internaţională, dedicată iubitorilor vinului. „Evenimentul, aflat la a doua ediţie, îşi propune să aducă în acelaşi loc producători, importatori şi distribuitori de vinuri. Frumoasele hangiţe vă vor introduce în lumea lui Bachus pe ritmurile dansurilor tradiţionale specifice zonei, vă vor prezenta o gamă variată de vinuri naţionale şi internaţionale, utilaje, echipamente şi accesorii dedicate vinului, tehnologii moderne de îmbuteliere şi păstrare a vinului şi vă vor ademeni cu degustări de vinuri, mâncăruri alese, produse vânătoreşti şi multă voie bună“, se arată în comunicatul organizatorilor.

Printre participanţii la expoziţie s-au numărat Cotnariul, Loza Wine Iaşi, care a venit cu vinuri din Republica Moldova, Selgros, care a adus câteva sortimente de vinuri din Occident, Crama Oprişor, Budureasca dar şi „La Maison du Vin“, un brand al Bacăului, care adună laolaltă vinuri alese, cu preţuri care depăşesc 30 de lei. „Este un brand în dezvoltare, care adună laolaltă vinuri alese, premium şi superpremium, de regulă în ediţie foarte limitată. Avem vinuri din zona Măcin, Dealul Mare-Budureasca, din Oltenia-Oprişor toate, destinate în special hotelurilor şi restaurantelor şi cunoscătorilor de vinuri. Deocamdată promovăm exclusiv vinurile româneşti, deoarece considerăm că România are un potenţial excepţional în domeniu, iar vinicultura este în creştere“, a spus Bogdan Ghervan, managerul „La Maison du Vin“.

Deoarece vinul de calitate se degustă cu brânză, pe lângă producătorii de vinuri, la expoziţie au fost prezenţi şi producători de brânzeturi şi carne procesate tradiţional, după reţete din bucătăria românească. 

Bursa vinului  „Vin Est Bacău“. Expoziție cu vânzare și degustare de vinuri și produse alimentare tradiționale FOTO Mircea Merticariu

Imagini din aceeasi galerie
  • Bursa vinului  „Vin Est Bacău“. Expoziție cu vânzare și degustare de vinuri și produse alimentare tradiționale FOTO Mircea Merticariu
  • Bursa vinului  „Vin Est Bacău“. Expoziție cu vânzare și degustare de vinuri și produse alimentare tradiționale FOTO Mircea Merticariu   
  • Bursa vinului  „Vin Est Bacău“. Expoziție cu vânzare și degustare de vinuri și produse alimentare tradiționale FOTO Mircea Merticariu   
  • Bursa vinului  „Vin Est Bacău“. Expoziție cu vânzare și degustare de vinuri și produse alimentare tradiționale FOTO Mircea Merticariu   
  • Bursa vinului  „Vin Est Bacău“. Expoziție cu vânzare și degustare de vinuri și produse alimentare tradiționale FOTO Mircea Merticariu   
  • La Maison du Vin. Bogdan Ghervan FOTO Mircea Merticariu
  • Bursa vinului  „Vin Est Bacău“. Expoziție cu vânzare și degustare de vinuri și produse alimentare tradiționale FOTO Mircea Merticariu 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările