Tânărul turc care s-a îndrăgostit iremediabil de ţara noastră

Tânărul turc care s-a îndrăgostit iremediabil de ţara noastră

Semir Emre Kucuk are acum biroul în România FOTO Adevărul

Timp de şase ani Semir Emre Kucuk s-a dedicat românilor care mergeau în vacanţă, în Turcia. El îi aştepta la aeroport, le rezolva problemele şi le oferea excursii. Acum însă a vrut să fie mai aproape de români şi a decis să stea în ţara noastră pentru a le prezenta pachetele pentru o vacanţă în Turcia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, Semir nu va lucra cu românii doar pe timpul verii, ci începând de pe acum, deoarece de luna viitoare începe să le prezinte pachetele turistice.

„Îmi place mult România şi sufeream că nu sunt şi vara aici. Eram aproape de români şi acolo, dar parcă este altceva. Acum am decis să prezint la toate agenţiile din ţară ofertele pentru Turcia. Petrecând acolo atâtea veri, ştiu exact de ce are nevoie fiecare. Astfel prin intermediul agenţiilor din România eu voi face acest lucru. Acum nu voi aştepta românii la aeroport, ci îi voi treimite exact în destinaţia dorită”, spune Semir Emre Kucuk.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, este din sudul Turciei (Mersin) şi câteva luni pe an le petrecea în Arad şi Timişoara, iar în celelalte era ghid pentru turiştii români la hotelurile din Antalya. Ultimii turiştii au fost la începutul lunii octombrie şi apoi s-a decis să lucreze în România pentru promovarea  agenţiei tour – operatoare, Prestige Tours.

„Cu ocazia aceasta mă mai pot duce şi în Turcia să fac vacanţa de vară, dar când eram în Turcia nu puteam deloc să vin verile în România”, mai adaugă Semir.

Acesta a terminat facultatea de contabilitate în Turcia, apoi s-a ocupat de afaceri, în România, alături de tatăl lui. Cu timpul a vrut să facă altceva şi a decis să lucreze ca ghid, iar acum să facă promovare. 

Vă mai recomandăm: Povestea ghidului turc care a ales să se dedice românilor

Ministrul Turismului, despre Omnia Turism: Cea mai mare pagubă realizată de o agenţie. Turiştii să nu mai plece chiar dacă au bilete plătite

citeste totul despre: