Gala Campionilor a luat amploare pe Facebook. Zeci de poze şi filmuleţe şi sute de mesaje de încurajare

Gala Campionilor a luat amploare pe Facebook. Zeci de poze şi filmuleţe şi sute de mesaje de încurajare

Gala Campionilor va avea loc sâmbătă FOTO Facebook Ruben Stoia

Organizarea celei mai mari gale a campionilor în box de la Arad a umplut paginile de Facebook cu mesaje din toată lumea. Cunoscuţi ai tânărului antrenor şi organizator al Galei Campionior 2017, Ruben Stoia şi nu numai s-au filmat în timp ce îi transmiteau mesaje de încurajare.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, foarte mulţi au îmbrăcat tricouri cu sigla galei şi s-au pozat. Alături de el sunt şi prieteni din Spania, Africa şi Germania.

Mai mult de atât toate cluburile din oraş s-au solidarizat cu Ruben (Art Caffe, Cristal Caffe, Old Ladies Pub, Molly Malone, Baza Desavoia, Spartan), iar zilele trecute jucătorii echipei de fotbal UTA au declarat că susţin această gală.

Printre sportivii care vor boxa sâmbătă la Arad se numără Mihai Nistor, sportiv legitimat la Steaua, singurul pugilist din lume care l-a făcut KO pe actualul campion mondial al greilor, Anthony Joshua. Alături de Nistor mai vin la Arad Robert Jitaru (Brăila, Steaua), campion european de tineret şi Răzvan Andriana (Dinamo), campion mondial de tineret.


În timpul galei, în ring vor urca sportivi din România, Spania, Polonia şi Ucraina. Gala va începe la ora 19, dar de la ora 18 vor lupta doi copii de la Boxing Club Ruben Stoia, Amos Bartha şi Mircea Nemeti.

Este prima dată când un eveniment organizat la Arad are parte de o aşa promovare pe reţelele de socializare. Sunt fotografii, anunţuri, prezentarea sportivilor, tot ceea ce ţine de acest eveniment.

În organizarea acestei Gale, Ruben a avut alături şi foarte mulţi arădeni care au contribuit la reuşita evenimentului.

Biletele sunt puse în vânzare şi pot fi achiziţionate în schimbul a 30 de lei, iar cele la zona VIP costă 100 de lei de persoană. Evenimentul începe sâmbătă, 14, octombrie, la ora 19.00. 


Ruben alături de cântăreţul de muzică populară, Nelu Barna

Moderatorii evenimentului şi responsabili de o atmosferă incediara vor fi: Flick Domnul Rimă şi Răzvan Popescu de la Radio ZU, în colaborare cu Bianca Morariu PR & Events.


Ruben alături de profesorul universitar, Alina Breaz!

Filmuleţele de încurajare pot fi văzute pe pagina de Facebook a lui Ruben Stoia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările