Oamenii au protestat la Alexandria. Manifestant: Nu sunt de acord ca justiţia să fie subordonată politicului

Oamenii au protestat la Alexandria. Manifestant: Nu sunt de acord ca justiţia să fie subordonată politicului

Imagine de la protest  FOTO: Carmen Dumitrescu/Liber în Teleorman

Câţiva oameni au protestat duminică seara, 3 martie, în faţa Casei de Cultură din Alexandria, Teleorman. Manifestanţii, în jur de 10, spun că nu sunt de acord ca justiţia să fie subordonată politicului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un protest a avut loc duminică seara, 3 martie şi în Alexandria, Teleorman. Au fost în jur de 10 manifestanţi, de toate vârstele, care şi-au făcut astfel cunoscute nemulţumirile pe platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria.

„Nu sunt de acord cu ordonanţa (nr. 7) prin care se urmăreşte ca justiţia să fie subordonată politicului. Ei, de când au intrat la guvernare nu se ocupă de interesele cetăţenilor“, afirmă Daniel, un tânăr de 30 de ani, care a participat la protest.

Acesta dezaprobă intimidările şi crede că oamenii trebuie să-şi facă curaj să-şi exprime nemulţumirile: „Avem şi noi drepturi, de aceea suntem într-o ţară democratică. Suntem liberi să ne spunem opinia. Nu trebuie să ni se îngrădească acest drept“.


Mai puteţi citi:

Clujenii, din nou, în stradă. Protestatari: „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta!“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: