FOTO VIDEO Restaurantul Rustic a fost distrus de flăcări

FOTO VIDEO Restaurantul Rustic a fost distrus de flăcări

Urmările incendiului se vedeau şi în această dimineaţă foto: Claudiu Dumitrache

Incendiu devastator la unul din cele mai frumoase şi luxoase restaurante din judeţul Teleorman. Complexul rustic din Pădurea Vedea din Alexandria a fost cuprins de flăcări. Deşi s-a intervenit cu toate autospecialele unităţii de pompieri din Alexandria, focul a fost stins abia după 2 ore, dar din restaurantul Rustic n-a mai rămas nimic.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a ales scrumul de restaurantul Rustic din Alexandria. Azi noapte, în jurul orei 3.00, un incendiu devastator a alertat toate autorităţile din municipiul Alexandria. Pe buzele tuturor se aflau cuvintele incendiu, restaurantul Roşu şi foc.

Alarma a fost dată la ora 3.10, iar în cel mai scurt timp, Pădurea Vedea a devenit un adevărat furnicar. Toate maşinile de intervenţie ale pompierilor alexăndreni au fost trimise la faţa locului pentru a stinge incendiul.

Din păcate, din cauza faptului că în zonă nu exista un hidrant, maşinile de pompieri au făcut naveta pentru a alimenta. În cele din urmă, după mai bine de două ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.
Restaurantul Rustic a ars aproape în totalitate.

”Incendiul a izbucnit la restaurantul Complexului, dar s-a extins cu repeziciune şi la hotel”, ne-a declarat Petre Bratu, plt. adj. ISU A. D Ghica Teleorman.

Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate cauza producerii acestui incendiu, dar se pare că este vorba despre un scurtcircuit.

Trebuie spus faptul că salonul în care se organizează nunţi nu a fost afectat, iar nunta programată pentru această seară nu va fi afectată de acest incident.

Pe aceeaşi temă:

Foto/Video: Incendiul a distrus cel mai mare magazin cu materiale de construcţii din judeţul Teleorman

 

Restaurantul Rustic a ars aproape în totalitate foto: ISU Teleorman

Imagini din aceeasi galerie
  • Restaurantul Rustic a ars aproape în totalitate foto: ISU Teleorman
  • Doar acoperișul și pereții au mai rămas din restaurant: foto: Claudiu Dumitrache
  • Doar acoperișul și pereții au mai rămas din restaurant: foto: Claudiu Dumitrache
  • Doar acoperișul și pereții au mai rămas din restaurant: foto: Claudiu Dumitrache
  • Doar partea dinspre restaurant a hotelului a fost afectată de flăcări: foto: Claudiu Dumitrache
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările