36 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente produse pe şoselele din Teleorman în anul 2016

36 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente produse pe şoselele din Teleorman în anul 2016

Foto arhivă

Numărul accidentelor produse pe şoselele din Teleorman a crescut anul trecut, faţă de 2015. Potrivit statisticii prezentate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, 36 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente produse în judeţ, în anul 2016.

Potrivit bilanţului prezentat recent de conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, 36 de persoane şi-au pierdut viata pe şoselele din Teleorman. 

Statistica IPJ Teleorman arată că, anul trecut, atât numarul accidentelor de circulatie grave cat si numarul deceselor in urma accidentelor au fost in crestere. În 2016, pe sosesele din judet s-au inregistrat 89 de accidente rutiere grave, cu 4 mai multe decat în 2015. În urma accidentelor au rezultat 36 de decese, cu 10 mai multe decat în 2015. 

Potrivit IPJ Teleorman, cauzele principale ale accidentelor au fost traversarea neregulamentara de către pietono, alte preocupari ale soferilor in timpul conducerii si pietonii aflati pe partea carosabila.   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările