UPDATE Autorul jafului de la un magazin alimentar din Alba Iulia, reţinut de poliţişti

UPDATE Autorul jafului de la un magazin alimentar din Alba Iulia, reţinut de poliţişti

Tânărul a fost dus la Parchet pentru a fi propus pentru arestare preventivă

Poliţiştii din Alba Iulia au reuşit să îl prindă pe autorul unui jaf de la un magazin alimentar din oraş, ce a avut loc în urmă cu două săptămâni. Suspectul reţinut este un tânăr de 24 de ani şi se numeşte Grozav Adrian Florin.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Suspectul Grozav Adrian Florin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia Judecătoriei Alba Iulia poate fi contestată la Tribunalul Alba.
 
Agresorul a intrat luni, 7 aprilie, în magazinul de pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, în apropierea Şcolii nr. 8 şi, având asupra sa un cuţit şi cu capul acoperit cu o glugă. A ameninţat-o pe vânzătoare să-i dea banii din casă şi a fugit apoi cu suma de 800 de lei şi cinci bonuri de masă. Poliţiştii au demarat ancheta şi au reuşit să-l prindă pe suspect.
 
Vânzătoarea, aflată în stare de şoc după incident, a povestit că bărbatul i-a furat suma de aproximativ 1.000 de lei pe care o avea în magazin. Acesta ar fi avut un obiect în mână, în momentul în care a ameninţat-o pe vânzătoare. Magazinul se numeşte “Nicomax 2″ şi era dotat cu sistem de supraveghere video. Tânărul a declarat poliţiştilor că a cheltuit banii la jocurile de noroc.
 
Comunicatul IPJ Alba: Pe baza datelor obţinute în urma activităţilor operative şi de cercetare efectuate, coroborate cu declaraţiile victimei şi alte probe şi mijloace de probă administrate, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia şi Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit, identificarea, persoanei bănuite, că la data de 07 aprilie a.c., a comis o infracţiune de tâlhărie, pe raza municipiului Alba Iulia. 
 
Poliţiştii au stabilit că acesta se numeşte Adrian G., de 24 ani, din Alba Iulia,  cunoscut cu antecedente penale, faţă de care, la data de 16.04.2014 a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Bărbatul este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: