Cum e să munceşti pe o navă de croazieră. Ce secrete ascunde acest job

Cum e să munceşti pe o navă de croazieră. Ce secrete ascunde acest job

Deşi pare jobul ideal, munca pe vapor ascbde câteva secrete FOTO Shutterstock

Privind din exterior, să lucrezi pe o navă de croazieră ar putea părea jobul ideal. Călătoreşti, vezi peisaje exotice şi eşti şi plătit pentru asta. Dar, ca şi în cazul multor locuri de muncă „de vis“, există câteva dezavantaje semnificative de luat în considerare înainte de a semna un contract de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când banii nu mai sunt de mult o problemă, vor exista mereu oferte pentru cei dispuşi să cheltuie. Iar o croazieră pe un hotel plutitor, unde ai toate facilităţile, este unul dintre acele lucruri care pot fi cumpărate cu foarte mulţi bani.

Numai că, pentru ca cineva să se distreze, altcineva trebuie să muncească. Pentru mulţi dintre angajaţi, un astfel de contract înseamnă un venit generos, pe care nu l-ar putea câştiga în ţara de origine. Există, însă, şi reversul medaliei. Iar dezvăluirile făcute de unii angajaţi ai navelor de croazieră arată o realitate necosmetizată.

Află aici ce dezvăluiri au făcut foşti angajaţi despre munca pe un vas de croazieră. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările