Povestea bătrânei care mănâncă zilnic două kilograme de nisip şi spune că dieta o ţine sănătoasă de şase decenii

Povestea bătrânei care mănâncă zilnic două kilograme de nisip şi spune că dieta o ţine sănătoasă de şase decenii

Femeia care urmează de 60 de ani dieta cu nisip spune că n-a avut niciodată nevoie să consulte un medic FOTO Photoland

O femeie din India, în vârstă de 78 de ani, susţine că a mâncat nisip timp de mai bine de 60 de ani şi că această dietă este cheia pentru o viaţă sănătoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătrâna, pe nume Kusma Vati, este atât de dependentă de consumul de nisip şi pietriş, încât îşi petrece ore întregi în căutarea acestora, iar în cazul în care nu are noroc în găsirea lor, ea este în stare să „ciugulească“ chiar pereţii propriei case, arată Daily Mail.
 
Gustul ei ciudat pentru piatră a năucit pe toată lumea din împrejurimea oraşului Varanasi, însă bunicuţa spune că se simte excelent şi că n-a fost niciodată nevoită să treacă pe la medic datorită dietei sale de două kilograme de materiale de construcţii granulare pe care ele consumă zilnic. 
 
„Nu am avut probleme cu stomacul sau cu gura, iar dantura este în stare absolut bună şi a devenit mai puternică. Pot muşca din cea mai dură piatră fără probleme“, susţine femeia.
 
FOTO Photoland

Kusma este muncitoare agricolă şi în ciuda vârstei sale înaintate, nu se gândeşte să se retragă de la muncile câmpului prea curând.
 
„Am început să mănânc nisip de la vârsta de 15 ani şi iniţial am avut o durere mare de stomac, însă n-a durat mult şi acum simt că toate acestea sunt normale pentru mine. Simt de parcă mineralele din nisip îmi dau energie să muncesc la câmp“.
 
Nepoţii bătrânei o imploră să renunţe la acest obicei neobişnuit, însă  Kusma nu poate înţelege de ce ar trebui să o facă.
 
„Nepoţii insistă să apelez la ajutor medical pentru a scăpa de această dependenţă, dar nu consider că e necesar. Sunt sănătoasă şi în formă datorită nisipului, care este şi a fost secretul bunăstării mele“.
 
FOTO Photoland

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: