Obiceiurile ciudate ale celor mai mari pictori din lume

Obiceiurile ciudate ale celor mai mari pictori din lume

Pablo Picasso a fost un artist excentric FOTO Getty

Auzim adesea spunându-se că geniile nu duc niciodată o viaţă obişnuită şi că artiştii sunt, de multe ori, neînţeleşi. Aceste lucruri nu sunt departe de adevăr, având în vedere ciudăţeniile de care au fost în stare unii dintre cei mai mari pictori din toate timpurile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creaţia cere sacrificii! Altfel cum să ne explicăm obiceiurile ciudate sau chiar stilul de viaţă aparte pe care l-au adoptat câţiva dintre cei mai mari artişti din lume? 

Fie că e vorba despre pictori care au trăit cu secole în urmă sau de artişti care s-au stins din viaţă în urmă numai cu câţiva ani, fiecare dintre ei s-a evidenţiat printr-un comportament ieşit din comun. O zi obişnuită din viaţa lor pare desprinsă mai degrabă dintr-un film, decât din realitate.

Citeşte aici ce mare pictor nu se spăla şi îşi schimba hainele foarte rar, cine era cleptoman şi ce artist nu ieşea din casă fără armă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările