Horoscop săptămânal 19-24 februarie 2019. Trei zodii încep o nouă poveste de dragoste

Horoscop săptămânal 19-24 februarie 2019. Trei zodii încep o nouă poveste de dragoste

Horoscop săptămânal 19-24 februarie 2019. Trei zodii încep o nouă poveste de dragoste

Săptămâna 19-24 februarie 2019 aduce în prim-plan dragostea, astfel că nativii care sunt deja în relaţii îşi pot spune adio, iar cei singuri să-şi întâlnească marea dragoste. Vizaţi sunt fecioarele, scorpionii şi peştii. Aşa că deschideţi bine ochii. S-ar putea ca sufletul pereche să fie chiar în faţa voastră.

Horoscop săptămânal 19-24 februarie 2019

 

Horoscop săptămânal Berbec

 
Cei născuţi în zodia Berbec trec printr-o etapă de interiorizare posibil provocată fie de probleme cu legea, cu instituţiile statului, fie de stresul acumulat la locul de muncă, mai ales dacă la mijloc este vorba şi de probleme de sănătate apărute ca urmare a acestui fapt. Nu este exclus să reia legătura cu o persoană din trecutul lor care şi-a pus puternic amprenta asupra lor şi din cauza căreia au făcut schimbări remarcabile în viaţă. 
 

Horoscop săptămânal Taur

 
Cei născuţi în zodia Taur îşi canalizează toată atenţia asupra prietenilor. Nativii vor petrece mai mult timp alături de aceştia, vor planifica împreună evenimente şi îşi vor lărgi cercul de cunoştinţe. Există şanse mari ca o relaţie de prietenie mai veche să reintre în atenţia lor, să reia o legătură cu o persoană cu care s-au certat pe care fie o întâlnesc din întâmplare, fie o contactează ca urmare a unor mustrări de conştiinţă. 
 

Horoscop săptămânal Gemeni

 
Cei născuţi în zodia Gemeni îşi vor canaliza toată energia asupra sectorului socio-profesional, capitol la care nativii vor dori să aducă îmbunătăţiri. Cei care-şi doresc să avanseze în funcţie pot începe demersurile necesare pentru a-şi îndeplini visul. Este o perioadă bună pentru a se face remarcaţi şi apreciaţi în plan profesional. Pe de altă parte, este posibil ca tot acest interes constant faţă de carieră să aducă nemulţumiri în familie, în special în relaţia cu părinţii şi partenerul de viaţă, aceştia simţindu-se excluşi.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: