„Cortul mobil“, alternativa pentru cei care nu vor să poarte mască pentru a se proteja de COVID-19

„Cortul mobil“, alternativa pentru cei care nu vor să poarte mască pentru a se proteja de COVID-19

Produsul indeit nu necesită o îngrijire specială, este foarte uşor de depozitat, montat şi purtat

O companie americană a venit cu o soluţie inedită pentru cei care ar prefera să aibă o alternativă la masca de protecţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fără un tratament sau vaccin împotriva COVID-19, o serie de sondaje recente au descoperit că majoritatea oamenilor nu se simt confortabili cu ideea de a reveni la muncă. Însă de lipsă de idei nu ne putem plânge. Cel puţin, Kelly Mahan, preşedintele companiei Under Weather. Ea este cea care a scos pe piaţă „Walking Pods“, cortul mobil care este gândit pentru a protecţia împotriva coronavirusului. Aceeaşi companie a inventat şi „podul de birou” şi „podul de intubaţie”.

„Este pliat şi se deschide repede. Este confecţionat cu aceleaşi materiale din PVC pe care le folosim pentru corturile exterioare şi este proiectat să se potrivească oricărui pacient. Are câte o deschidere în spate şi pe laterale pentru a facilita accesul personalului medical“, spune Mahan.

Produsul indeit nu necesită o îngrijire specială, este foarte uşor de depozitat, montat şi purtat, asigură compania producătoare.

Compnaia poate face maxim 100 de produse pe zi, cererea find în creştere.

În ciuda scepticilor care nu au încredere în invenţie, compania lucrează deja la a doua generaţie.

Produsele vor fi în mai multe versiuni: una dedicată angajaţilor din domeniul medical, a doua destinată celor care vor să călătorească în siguranţă cu avionul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: