Dorinel Munteanu, gest incredibil la finala Cupei României: și-a abandonat echipa, pur și simplu VIDEO

0
0
Publicat:

Dorinel Munteanu (55 de ani) a fost un fotbalist formidabil, iar ca antrenor a scris istorie pe banca Oțelului. E suficient să amintim de titlul câștigat în 2011 și de readucerea echipei în primul eșalon, plus finala Cupei României de acum, prima pentru formația de lângă Dunăre după 20 de ani. În palmaresul lui „Munti“ apare și trofeul de Supercupa României, cucerit tot cu Oțelul, în 2011.

Dorinel Munteanu. FOTO: Facebook
Dorinel Munteanu. FOTO: Facebook

Deși a văzut totul în fotbal, iar ca antrenor a stat pe banca Oțelului, inclusiv în partide din grupele Ligii Campionior, tehnicianul de 55 de ani a cedat sub presiunea executării loviturilor de departajare, miercuri, în timpul finalei cu Corvinul!

Încă de la început, „Munti“ n-a avut puterea de a privi execuția lui Cisotti, una reușită. Apoi, la a doua execuție a elevilor săi, antrenorul, pur și simplu, și-a acoperit capul cu mâini pe bancă. Iar Gaitan a ratat! A fost deja prea mult pentru Dorinel Munteanu. Înainte ca Lameira să rateze al treilea penalty pentru Oțelul, antrenorul a și plecat de pe bancă, dând din cap! S-a întors într-un târziu, când ratase și Ghiocel pentru Oțelul. Degeaba însă! Revenirea lui „Munti“ n-a împiedicat înfrângerea gălățenilor, după executarea loviturilor de departajare, iar trofeul Cupei României a mers în vitrina celor de la Corvinul.

VEZI CUM A TRĂIT DORINEL MUNTEANU FINALUL MECIULUI

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite