Căsuţa modulară din lemn Skadi este o alternativă modernă la căsuţele clasice de grădină. Echipa Bucin Mob a dezvoltat acest concept pentru a veni în sprijinul persoanelor care îşi doresc un spaţiu confortabil şi ferit de agitaţia cotidiană în exteriorul locuinţei.

„Am dezvoltat căsuţa modulară din lemn Skadi din dorinţa de a-i oferi omului modern un spaţiu în care să se conecteze cu natura şi să se bucure de libertate, aşa cum şi-o defineşte fiecare pentru sine. Skadi poate fi transformată într-un loc dedicat pasiunilor, relaxării sau chiar productivităţii, pentru cei ce îşi desfăşoară activitatea de acasă – permite diferite variante de montaj şi amenajare, astfel încât să se potrivească dorinţelor viitorilor beneficiari”, a explicat Lucia Bucin, CEO Bucin Mob.

Căsuţa poate fi amplasată pe orice suprafaţă plată, inclusiv pe malul apei. Poate avea rol de atelier, loc de joacă sau birou, dar poate constitui şi o cabină pentru piscină sau o căsuţă de pescuit datorită materialelor speciale din care este realizată.

În proiectarea Skadi, echipa Bucin Mob a dus conceptul căsuţei de grădină clasice, cu rol mai ales de depozitare, la un nou nivel: de petrecere a timpului liber. Principiul de bază a fost cel al modularităţii, pentru a permite personalizarea sa după nevoile fiecăruia. Căsuţa Skadi are lungimea de 4,7 m, lăţimea de 2,42 m şi înălţimea de 2,36 m. Cu o suprafaţă totală de 11,4 metri pătraţi, poate fi utilizată cu uşurinţă de 2-3 persoane simultan.

Structura modulară permite asamblarea sa în diverse configuraţii – cu 3 sau 4 pereţi, cu terasă sau fără. Pereţii despărţitori din lemn sunt demontabili, astfel că spaţiul închis sau cel deschis poate fi modificat conform nevoilor personale.

Finisajul este realizat în culoarea lemnului de răşinoase, dar poate fi personalizat şi prin aplicarea uneia sau a două culori RAL (sistem recunoscut internaţional ce cuprinde zeci de variante de culoare), fără costuri suplimentare. Spre exemplu, se poate opta pentru pardoseală şi pereţi în culori diferite sau se pot combina orice culori RAL cu nuanţa lemnului.

În ceea ce priveşte montajul, clienţii pot alege varianta cu montaj inclus sau îl pot face în regie proprie, caz în care vor primi indicaţii detaliate în coletul de transport. Montajul se realizează rapid, uşor şi nu necesită aparatură profesională.

Până la data de 31 august 2021, doritorii beneficiază de o reducere de 25% la achiziţionarea căsuţei modulare din lemn Skadi. Pe teritoriul României, compania reghineană oferă transport gratuit. Pachetul nu include şindrila pentru acoperiş.

Înfiinţată în 1993, Bucin Mob este o afacere de familie care are la bază trei principii: conştiinţa lucrului bine făcut, inovaţia şi calitatea. A pornit de la un mic atelier în curtea familiei şi a ajuns la o echipă de 80 de persoane, utilaje moderne şi o cifră de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro pe an. Fabrica din Reghin produce mobilier de grădină, uşi, ferestre, obloane, mobilier de copii şi mobilier din lemn masiv semnat de designeri români. Aproximativ 70% din producţie este destinată exportului, pieţe predilecte fiind Germania, Austria, Ungaria, Italia, Slovenia, Elveţia şi Franţa. Fiecare produs Bucin Mob este certificat FSC, Fair Trade (BSCI) şi ISO 9001/2008.

Mai multe informaţii despre produsele Bucin Mob şi galerii de imagini sunt disponibile pe website şi pe pagina de Facebook.