Buzele mărite cu paharul, provocarea care deformează vedete şi oameni obişnuiţi

Buzele mărite cu paharul, provocarea care deformează vedete şi oameni obişnuiţi

Adolescenţii, fete, dar şi băieţi, au împânzit reţelele sociale cu poze în care îşi etalează buzele deformate, efectul putând să dureze şi timp de câteva zile. FOTO Arhiva Adevărul

Sora cea mică a vedetei americane Kim Kardashian, Kylie Jenner, este iniţiatoarea unui adevărat fenomen în rândul tinerilor din întreaga lume, care îşi măresc buzele cu un banal pahar pentru a-i semăna. Inclusiv manechinul român Mădălina Ghenea s-a alăturat acestei provocări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Manechinul Kylie Jenner a stârnit în rândul tinerilor dorinţa de a avea buze voluminoase, la fel ca aceasta, dar fără să apeleze la intervenţii cosmetice sau operaţii estetice. Sora cea mică a vedetei de televiziune Kim Kardashian postează pe contul de Instagram fotografii în care se mândreşte cu buzele sale cărnoase, motiv suficient pentru ca tineri din întreaga lume să inventeze o metodă de a obţine un aspect cât mai apropiat de original. Aceştia au descoperit că dacă îşi presează gura cu un pahar, din care aspiră apoi aerul, buzele se umflă foarte mult, graţie efectului de vidare.

Adolescenţii, fete, dar şi băieţi, au împânzit reţelele sociale cu poze în care îşi etalează buzele deformate, efectul putând să dureze şi timp de câteva zile. Inclusiv pe site-ul YouTube au fost postate filmuleţe în care se arată întreaga procedură. 

Din păcate, „provocarea Kylie Jenner“, aşa cum este cunoscută în mediul online, poate fi destul de dureroasă, iar în unele cazuri îndrăzneţele au rămas cu vânătăi în jurul gurii

FOTO Kylie Jenner

De altfel, una dintre „victime“ a postat online un mesaj disperat în care spune: „"Vă rog să nu faceţi ca mine. Este foarte dureros, iar buzele mele arată îngrozitor." "Detest această generaţie de tineri. Sunt atât de prostănaci. Cum să faci aşa ceva?", se arată într-unul din nenumăratele mesaje critice scrise de utilizatori pe reţelele sociale.

Ghenea şi-a mărit şi ea buzele cu paharul

Chiar dacă nu mai este o adolescentă, manechinul român Mădălina Ghenea, în vârstă de 26 de ani, a dat curs noii provocări. Astfel, aceasta a postat pe Instagram o poză cu hashtag-ul #kyliejennerchallenge, în care îşi prezintă buzele mult mai mari decât de obicei, rezultatul „ventuzei“ aplicate cu paharul.

FOTO Instagram

O alegere suprinzătoare, din moment ce Ghenea este dăruită de mama natură cu buze destul de voluminoase.

FOTO Facebook 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările