A văzut-o dansând pe acoperişul clădirii vecine şi i-a trimis o dronă cu numărul lui de telefon. Povestea lor a devenit virală

A văzut-o dansând pe acoperişul clădirii vecine şi i-a trimis o dronă cu numărul lui de telefon. Povestea lor a devenit virală

Jeremy Cohen şi Tori, la plimbare

Dragostea în carantină schimbă regulile jocului. După ce a fost atras de vecina sa care dansa pe acoperiş, un newyorkez i-a trimis o dronă cu numărul de telefon şi a scos-o în oraş îmbrăcat într-un balon uriaş din plastic transparent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jeremy Cohen, un fotograf din Brooklyn, a remarcat o tânără dansând pe acoperişul clădirii vecine. Cucerit de felul în care-şi petrece timpul în izolare, tânărul i-a făcut cu mâna şi ea i-a răspuns. Încurajat de gestul fetei, a decis să-i trimită o dronă cu numărul său de telefon şi aşa a început povestea lor de dragoste, potrivit goodnewsnetwork.org

„Sunt constrâns să stau în apartamentul meu, singur, este o situaţie cu totul diferită pentru mine, care ies aproape tot timpul (sunt atât de multe lucruri de făcut în New York). Acum, iau fiecare zi aşa cum vine“, a povestit fotograful.

După ce a i-a trimis numărul de telefon vecinei, aceasta i-a răspuns printr-un mesaj text şi el a invitat-o în „oraş“. Cu ajutorul colegei de apartament, Jeremy a organizat cina, respectând regulile impuse de autorităţi: el pe balcon, ea pe acoperiş.

Cu ajutorul apliaţiei FaceTime, cei doi au putut discuta în timp ce se bucurau de preparate. 

„I-am spus că este frumoasă“, a recunosct tânărul, care spune că este puţin cam ciudat tot ce se întâmplă, fiind resimţită din plin presiunea celor care urmăresc povestea ajunsă virală.

La a doua întâlnire, tânărul a scos-o pe vecină la plimbare în oraş. Pentru a respecta regulile distanţării sociale, acesta s-a îmbrăcat într-un balon uriaş din plastic transparent umplut cu aer.

Clipurile video cu cei doi au devenit rapid virale, fiind promovate sub numele sugestiv „How to date during quarantine“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: