7 semne clare că un bărbat te place: care sunt gesturile şi posturile care îl dau de gol

7 semne clare că un bărbat te place: care sunt gesturile şi posturile care îl dau de gol

Chiar dacă nu ne dăm seama, corpul nostru ne trădează prin gesturi, mimică şi postură FOTO 123RF

Pentru a-ţi da seama ce crede un bărbat despre tine, nu este nevoie să-l întrebi. Este suficient să fii atentă la postura corpului său, pentru că indiferent de ceea ce spune o persoană, gesturile pot dezvălui mult mai multe despre intenţiile sale.

Site-ul Bright Side a întocmit colecţia celor mai comune posturi adoptate de bărbaţi, care indică adevăratele lor sentimente faţă de o femeie. Acestea sunt importante atunci când vrei să-ţi dai seama dacă te place sau nu.
 

1. Îşi aranjează sau îşi răvăşeşte părul

 
În acest fel, bărbaţii încearcă adesea să prindă încredere. Când vedem o persoană atrăgătoare, încercăm instinctiv să ne aranjăm făcând astfel de gesturi precum rearanjarea părului. Această regulă este valabilă şi pentru femei.
 

 

2. Îşi ţine mâinile în apropierea taliei

 
Dacă un bărbat îşi poziţionează mâinile în apropierea şoldurilor, băgându-le în buzunare sau ţinându-se de talie, de exemplu, este un semn clar că încearcă să-şi demonstreze puterea. Aceeaşi idee este exprimată atunci când un bărbat îşi depărtează picioarele atunci când stă jos.

3. Încearcă să ocupe cât mai mult spaţiu

 
În rândul animalelor, atunci când masculii pornesc o luptă pentru câştigarea unei femele, folosesc tehnica înfoierii, ridicându-şi penele sau blana, de exemplu. Acest lucru îi face să pară mai mari. Atunci când un bărbat face ceva asemănător în apropierea unei femei, este vorba despre acelaşi instinct străvechi.
 

 

4. Adoptă o postură deschisă

 
În situaţiile sociale, adoptăm subconştient o postură mai deschisă spre persoanele pe care le găsim atrăgătoare. Fii atentă, totodată, la picioare. Mulţi oameni nu îşi dau seama când se întorc spre persoana cu care le-ar plăcea să vorbească, dar este foarte evident când se întâmplă.

5. Vorbeşte cu mai multă elocvenţă

 
Fii atentă la momentele în care un bărbat devine mai vorbăreţ atunci când tu apari în peisaj. Acesta este un indiciu că vrea să te impresioneze.

6. Îţi imită poziţia

 
Aruncă o privire şi vezi dacă bărbatul oglindeşte măcar parţial postura pe care o adopţi. Acest lucru indică faptul că încearcă să te înţeleagă şi să găsească lucruri în comun cu tine, iar asta se reflectă subconştient în limbajul corpului său.

7. I se schimbă mimica

 
Dacă un bărbat te place, expresiile sale faciale devin prietenoase şi deschise. Privirea devine mai caldă şi indică fascinaţie, iar dacă este emotiv, se poate chiar să roşească.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările