Pregăteşte masa de Revelion: încearcă o prăjitură cu glazură de ciocolată
0Seara de Revelion este prilej de bucurie pentru toată lumea. Gospodinele se pregătesc intens cu bucate care mai de care mai gustoase. Noi prezentăm o reţetă care nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbătoare.
Preparare 40’
Dificultate mică
Porţii 1 tavă
Ingrediente:
5 ouă
230 g zahăr pudră
300 g unt
100 g cacao
200 g alune
1 portocală
2 pachete de biscuiţi
Pentru glazură
200 g ciocolată menaj
100 ml frişcă lichidă
30 g unt
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu jumătate din cantitatea de zahăr pudră şi pui la fiert pe baie de aburi până obţii o compoziţie care seamănă cu o ciulama. Laşi la răcit. Separat, încorporezi untul cu cacaua şi restul de zahăr până obţii o spumă.