Cum să prepari un piept de curcan umplut pentru masa de Crăciun

Cum să prepari un piept de curcan umplut pentru masa de Crăciun

Foto: Profimedia

O reţetă deosebită care va completa perfect meniul din seara de Revelion. Brânza fină va da o savoare aparte pieptului de curcan, iar invitaţii tăi vor fi cu siguranţă impresionaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dificultate medie
Timp necesar 2 h
Număr porţii 8

Ingrediente:
350 g brânză proaspătă de capră
1 piept de curcan de aproximativ 1,5 kg
1 lingură de cimbru mărunţit
1 lingură de rozmarin mărunţit
60 g unt
1 lămâie
3-4 căţei de usturoi
2 cepe verzi
sare
piper

Mod de preparare:

Pasul 1

Speli pieptul de curcan şi-l tai pe jumătate, fără însă a-l desface de tot. Pe o suprafaţă plană aşezi o bucată de folie alimentară şi baţi bine pieptul pentru a-l frăgezi. Îl condimentezi, după gust, cu sare şi piper. Ai grijă să nu-l subţiezi prea tare, pentru că se va usca în cuptor!

Află paşii de preparare într-un articol complet pe clickpoftabuna.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările