Cofetarul francez care a combinat gogoaşa şi croissantul într-o „crogoaşă” a creat şi „prăjitura-shot de lapte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorul cronutului, combinaţia dintre gogoaşă şi croissant care a înnebunit New York-ul, Dominique Ansel a dezvăluit zilele trecute noua sa creaţie: prăjitura-shot de lapte, care reuşeşte să înglobeze elementele copilăriei şi ale vieţii de adult.

Ineditul desert este compus din prăjitură şi lapte, combinaţia clasică a copilărieri, şi îmbracă forma unui shot, acel element care ne duce cu gândul la destrăbălarea din viaţa de adult (însă fără alcool, desigur).

Dacă Cronut arată destul de comun, forma noului desert cu siguranţă vă va fura un zâmbet. Ansel a declarat că această idee i-a venit atunci când a gustat pentru prima dată din biscuiţii Oreo, lucru care s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni. Cofetarul a dat vina pe scepticismul cu care privesc francezii combinaţia dintre prăjituri şi lapte, menţionând că nu a îndrăznit să încerce această combinaţie mai devreme.

„Din moment ce foarte mulţi mănâncă prăjituri cu lapte, atunci vor fi încântaţi să aibă un desert care le combină cu succes”, a declarat Dominique Ansel, creatorul a numeroase deserturi.



Citeşte şi: 

Din secretele industriei: somonul este colorat roz, iar untul de arahide conţine urme de insecte

Gogoşi cu fulgi de cocos

Cum să prepari un pandişpan cu cireşe

Tartă cu kiwi şi nuci, un desert delicios

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite