VIDEO Panică într-un avion prins într-o furtună. Aeronava a încercat de trei ori să aterizeze: „A treia oară a fost mai dură decât iadul“

VIDEO Panică într-un avion prins într-o furtună. Aeronava a încercat de trei ori să aterizeze: „A treia oară a fost mai dură decât iadul“

FOTO Captură video

O înregistrare din interiorul unui avion care încearcă să se stabilizeze şi să aterizeze pe aeroportul din Seattle a devenit virală. În videoclip se poate vedea reacţia de panică a oamenilor în timp ce avionul care zbura de la Portland la Seattle se zguduie din cauza vântului puternic.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost rău. A fost rău, rău”, relatează Becky Lichenstein, o pasageră care merge des pe ruta respectivă, potrivit Komo News.
 
Aceasta din urmă mai spune că pasagerii au fost avertizaţi dinainte de existenţa furtunii, însă nimeni nu se aştepta la o aterizare cu probleme.
 
Aproape de momentul în care avionul trebuia să coboare, Lichenstein spune că aeronava a fost lovită de o rafală de vânt şi a început să se mişte în toate părţile. Astfel, pilotul a fost nevoit să anuleze aterizarea şi să mai încerce de două ori până ce a reuşit să aducă aeronava pe pistă.
 
 
 
„A treia oară a fost mai dură decât iadul, dar am reuşit să aterizăm”, relatează femeia.
 
„Uşa de la baie s-a deschis. Oamenii plângeau. Un bărbat a vomitat. A fost foarte intens”, adaugă aceasta.
 
Potrivit meteorologilor, vântul care a a bătut în Seattle în timpul furtunii a ajuns până la 86 de kilometri la oră.
citeste totul despre: