Un supermarket a aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari, după ce o femeie a tuşit peste ele

Un supermarket a aruncat alimente în valoare de 35.000 de dolari, după ce o femeie a tuşit peste ele

FOTO Gerrity s Supermarket Facebook

O femeie a tuşit intenţionat peste produse alimentare proaspete în valoare de 35.000 de dolari dintr-un magazin din Pennsylvania, unul dintre puţinele supermarketuri locale deschise în contextul carantinei instituite în oraş din cauza pandemiei de coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia a intrat într-un supermarket Gerrity din Hanover Township şi a început să tuşească peste produse alimentare proaspete precum carne, pâine şi patiserii, a transmis coproprietarului micului lanţ de magazine pe Facebook.
 
Poliţia a găsit-o după câteva ore şi a reţinut-o pe femeia care va fi pusă sub acuzare, întrucât „a contaminat intenţionat alimente”. Ofiţerii sunt de părere că femeia, care urmează tratament psihiatric, nu este infectată cu coronavirus: aceasta va fi însă testată, ţin aceştia să sublinieze. Cei care, infectaţi fiind, îi contaminează pe alţii ar putea fi acuzaţi de terorism în SUA.
 
Magazinul s-a văzut nevoit să arunce toate produsele pe care a tuşit femeia: valoarea lor se ridică la 35.000 de dolari. Zona a fost dezinfectată.
 
„Mi se face rău când mă gândesc la câtă mâncare am aruncat la gunoi”, a spus coproprietara magazinului, care a precizat că nu e sigură dacă compania de asigurări va plăti costul produselor în urma incidentului.

„Să irosim atâta mâncare în condiţiile de faţă, când oamenii îşi fac griji că nu le vom putea furniza suficiente alimente, este şi mai tulburător decât în mod normal”, a scris aceasta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: