Descoperire de groază! Un american s-a trezit cu subsolul casei inundat de sânge. Explicaţia pentru întâmplarea şocantă VIDEO

Descoperire de groază! Un american s-a trezit cu subsolul casei inundat de sânge. Explicaţia pentru întâmplarea şocantă VIDEO

foto captura youtube

Un bărbat din statul american Iowa a descoperit că subsolul casei sale este acoperit de un strat gros de sânge şi grăsime, potrivit People.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi mai sunt aproximativ două săptămâni până la Halloween, ceea ce a găsit Nick Lestina în subsolul casei sale este desprins dintr-un film horror.

Bărbatul din Iowa se pregătea să vândă casa în care locuise 10 ani împreună cu familia, iar la o cercetare mai amănunţită a descoperit că subsolul casei era acoperit de un strat de 10 centimetri de sânge şi grăsime animală.

„Nimeni nu ar vrea să vadă şi să miroasă aşa ceva. Nu doresc asta nimănui. Prima dată am fost şocat, apoi mi-am dat seama cum s-ar fi putut întâmpla.” a spus Nick Lestina.

Casa bărbatului se află lângă un abator şi se pare că resturile aruncate din abator ajungeau în subsolul casei printr-o scurgere care conecta cele două locuri.

Nick Lestina a anunţat Departamentul de Resurse Naturale şi Departamentul Sănătăţii, care i-au sugerat să părăsească imediat locuinţa până sunt efectuate investigaţiile necesare.

Conducerea abatorului a declarat că nu este vina lor pentru cele petrecute şi că vor încerca să discute cu agenţia de asigurări pentru a ajuta familia Lestina să acopere cheltuielile pentru curăţenie.

Autorităţile competente investighează cazul pentru a asigura că întâmplări similare nu se vor mai petrece.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: