O creatură marină cu colţi, găsită pe o plajă din Texas după uraganul Harvey

O creatură marină cu colţi, găsită pe o plajă din Texas după uraganul Harvey

Foto: Twitter Preeti Desai

Preeti Desai, comunicator specializat pe ştiinţă, a găsit pe o plajă din Texas un peşte în descompunere şi a postat pe contul ei de Twitter mai multe fotografii. S-a întâmplat după ce a avut loc uraganul Harvey.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preeti Desai a întrebat pe Twitter ce este această creatură şi a alăturat câteva fotografii, după care a primit un răspuns de la Kenneth Tighe, biolog şi specialist în ţipari, care crede că e vorba despre o anghilă cu colţi. Acesta a mai precizat că ar putea fi şi un ţipar de grădină.
 
Se presupune că peştele a ajuns la mal din pricina uraganului Harvey, care a cauzat inundaţii şi rafale de vânt în Texas. Aceşti ţipari trăiesc, de obicei, la adâncimi cuprinse între 30 şi 90 de metri, în vestul Oceanului Atlantic, scrie BBC.
 
Desai, care s-a dus pe plajă pentru a vedea pagubele produse de uragan, le-a declarat reporterilor BBC: „A fost ceva neaşteptat, nu e ceva ce găseşti pe plajă în mod obişnuit (...) Eram curioasă să aflu ce este“. 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările