Caz şocant în Statele Unite. Un bărbat este acuzat că a răpit-o pe fiica sa vitregă şi violat-o timp de 19 ani

Caz şocant în Statele Unite. Un bărbat este acuzat că a răpit-o pe fiica sa vitregă şi violat-o timp de 19 ani

Henri Michelle Piette, bărbatul din Oklahoma acuzat de violenţă şi viol de gradul întâi FOTO The Sun

Un bărbat din Oklahoma este acuzat că a răpit-o pe fiica sa vitregă, a tinut-o captivă, a bătut-o şi a violat-o în mod repetat timp de 19 ani. Femeia are acum 33 de ani şi 9 copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Henri Michelle Piette, în vârstă de 62 de ani, este acuzat de viol de gradul întâi şi violenţă asupra unor copii. 

Rosalynn McGinnis spune că acest bărbat a răpit-o pe când avea 11 ani şi a violat-o în mod repetat timp de 19 ani. Femeia îl acuză totodată de violenţă fizică, atât asupra ei, cât şi asupra copiilor lor.

Potrivit spuselor sale, Henri Michelle Piette a răpit-o după ce a fost părăsit de către mama sa, din cauza abuzurilor repetate. Ea fost luată din faţa şcolii din Poteau, un orăşel din Oklahoma, şi dusă într-un sat din Mexic. Înainte de a ajunge în Mexic, bărbatul a organizat o ceremonie de căsătorie cu ea în spatele unei maşini.

Rosalynn McGinnis FOTO Captura People

În Mexic, Rosalynn McGinnis nu a cunoscut decât bătăile cu bâta de baseball şi violuri sistematice. Ea mai spune că a fost înjunghiată şi împuşcată.

Rosalynn McGinnis a reuşit să fugă împreună cu cei nouă copii ai săi şi să-şi prezinte cazul la o misiune diplomatică a Statelor Unite.

Bărbatul a fost arestat în Mexic şi extrădat în Statele Unite.

Femeia şi copiii săi sunt trataţi în prezent de tulburare de stres post-traumatic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările