Redactorul-şef al postului rus RT i-a oferit un loc de muncă fostului preşedinte bolivian Evo Morales

Redactorul-şef al postului rus RT i-a oferit un loc de muncă fostului preşedinte bolivian Evo Morales

Eco Morales FOTO EPA-EFE

Redactorul-şef al Sputnik şi RT, Margarita Simonyan, a declarat, luni, că-i va oferi fostului preşedinte bolivian Evo Morales, care a demisionat recent din fruntea statului, o funcţie de moderator al propriei emisiuni de televiziune la canalul RT în limba spaniolă, precizând că a mai avut un fost preşedinte sud-american în rolul de prezentator TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Îi ofer lui Morales un job palpitant ca prezentator TV la RT-ul spaniol. Fostul preşedinte al Ecuadorului Rafael Correa are propria emisiune la noi de doi ani şi nu are de ce să-şi facă griji”, a scris Simonyan pe canalul său Telegram.

Duminică, Morales a demisionat după câteva săptămâni de prosteste care au avut loc în Bolivia, care au fost stârnite de un scrutin controversat, în care Morales a câştigat cu aproape 10 procente mai mult decât oponenţii săi. Demisia sa a urmat publicării unui raport al observatorilor internaţionali care au descoperit nereguli „grave” în legătură cu votul din 20 octombrie. 

Correa moderează propria sa emisiune politică, „Conversando con Correa”, pe RT în spaniolă, încă de la începutul anului 2018, după ce a fost preşedinte al Ecuadorului în perioada 2007-2017. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: