Mai ceva ca în filme. Un poliţist brazilian cu un copil într-o mână şi cu arma în alta a împuşcat doi infractori VIDEO

Mai ceva ca în filme. Un poliţist brazilian cu un copil într-o mână şi cu arma în alta a împuşcat doi infractori VIDEO

Poliţistul brazilian  în timpul acţiunii de neutralizare a celor doi hoţi

Un poliţist care se afla, sâmbătă, într-o farmacie din Sao Paulo, a reuşit să lichideze doi indivizi înarmaţi, în timp ce îşi ţinea copilul în braţe. Omul legii, care se afla în timpul liber, nu şi-a pierdut cumpătul, ci şi-a scos arma şi i-a împuşcat mortal pe cei doi infractori fără ca fiul lui să păţească ceva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scena a avut loc pe 18 noiembrie la o farmacie din Sao Paulo. Sergentul Rafael Souza, ofiţer de poliţie militară, făcea cumpărături cu soţia, în afara orelor de serviciu.
 
În timp ce farmacistul o servea pe soţia poliţistului, doi bărbaţi înarmaţi au dat buzna în farmacie şi a strigat: „Este un jaf“. Unul dintre suspecţi, Jefferson Alves, în vârstă de 24 de ani, şi-a îndreptat arma spre poliţist. 
 
În acel moment, Souza, care îşi ţinea copilul în braţe cu o mână, s-a folosit de cealaltă pentru a-şi scoate pistolul şi a-l împuşca pe Alves. Apoi şi-a îndreptat atenţia spre cel de-al doilea individ, Italo Creato, în vârstă de 22 de ani, şi l-a împuşcat şi pe acesta, fără să-şi lase din braţe copilul. 
 
Abia după ce i-a neutralizat pe cei doi infractori poliţistul s-a îndreaptat spre soţia sa, care se ascunsese înspăimântată printre rafturi, şi i-a dat în grijă băieţelul. Cei doi hoţi au murit înainte de sosirea ambulanţei.
 
O situaţie similară a avut loc în 2014 în Campinas, în apropiere de Sao Paulo, când un poliţist a trebuit să neutralizeze un criminal care îl atacase, deşi îşi ţinea în braţe fiica de numai trei luni. 
 
citeste totul despre: