Distracţia unui copil într-un magazin Sephora: pagube de 1.300 de dolari. Cum au reacţionat vânzătorii FOTO

0
0

Un copil rămas nesupravegheat pentru doar câteva minute într-un magazin Sephora şi-a făcut de cap printre rafturile pline de poduse cosmetice, reuşind să distrugă farduri în valoare de 1.300 de dolari, spre disperarea mamei, dar şi a lucrătorilor comerciali.

În timp ce mama îşi făcea liniştită cumpărăturile într-un magazin Sephora din SUA, băieţelul acesteia „a confundat“ probabil fardurile expuse cu vopsea colorată, ceea ce a dus la săvârşirea unei veritabile „opere de artă“, spre uimirea vânzătorilor din magazin, dar şi a mamei care-l scăpase din priviri pentru doar câteva clipe. 

„Micuţul Picasso“ a reuşit să distrugă toate paletele de culori care valorau nu mai puţin de 1300 de dolari, iar la vederea acestei fapte un cumpărător a făcut o fotografie care, postată ulterior pe reţelele sociale, a ajuns virală, scrie metro.co.uk. 

image

Fardurile distruse de copil FOTO metro.co.uk

Fapta copilaşului a iscat o adevărată revoltă pe internet, calificând joaca băieţelului drept o „atrocitate“, iar mama a fost criticată pentru „neglijenţă“. 

„Farduri de pleoape în valoare de 1.300 de dolari distruse de un copil mic. Sunt sigur că a crezut că sunt vopsele de degete şi nu a avut idee că greşeşte. Nimeni nu îşi doreşte să viziteze un magazin Sephora cu multe produse distruse şi angajaţi nervoşi. Aşa că, mamelor, vă rugăm să veniţi la cumpărături fără micuţii dumneavoastră sau să îi supravegheaţi mereu. Nu e amuzant nici pentru voi, nici pentru ei, nici pentru produsele scumpe“, afirmă un purtător de cuvânt Sephora.

„Aproape am leşinat când am văzut «atrocitatea». Dacă mergeţi în magazinele de cosmetice ar trebui să vă învăţaţi copiii să-şi ţină mâinile în buzunare“. 

„N-a murit nimeni. Putem cădea toţi de acord că e vorba doar de un copil care s-a prostit puţin şi că întâmplarea e chiar amuzantă?“, a comentat un internaut, în încercarea de a-I lua apărarea micuţului distrugător de farduri. 

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite