Un şofer român s-a trezit cu o persoană pe camion, în timp ce se afla, în mers, pe o autostradă din Germania. Ce au descoperit poliţiştii în remorcă

Un şofer român s-a trezit cu o persoană pe camion, în timp ce se afla, în mers, pe o autostradă din Germania. Ce au descoperit poliţiştii în remorcă

Şase persoane au fost găsite în semiremorca tir-ului.

Şoferul unui camion care conducea pe o autostradă din Germania s-a trezit cu un tânăr pe cabină care bătea puternic în tablă, informează poliţia germană. În remorca aceluiaşi camion au fost găsite mai multe persoane care se aflau acolo din momentul în care şoferul a plecat din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce un camion se afla marti, 11 mai, în mişcare, pe autostrada A93 lângă Oberaudorf, un tânăr afgan a urcat pe acoperişul cabinei printr-o gaură din prelata remorcii. Migrantul îşi dorea să atragă atenţia asupra situaţiei precare a lui şi a însoţitorilor săi, conform libertatea.ro. 

Mai mulţi şoferi, care l-au văzut pe bărbat pe cabina TIR-ului au alertat autorităţile, iar camionul a fost oprit de poliţişti la intersecţia Oberaudorf.

Şase persoane au fost descoperite în remorca automobilului, aceştia fiind afgani cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani.

Ei au povestit cum contrabandiştii din România au deschis în secret remorca, i-au urcat în ea şi apoi au închis-o din nou din exterior. Când a căutat în remorcă, poliţia federală a găsit cărţile de azil române rupte ale celor şase afgani.

Conform constatărilor iniţiale, şoferul în vârstă de 53 de ani nu ştia că există persoane în camionul lui şi de aceea a fost lăsat liber să îşi continue cursa. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările