Student la Medicină condamnat pentru că a apucat „cu forţă excesivă“ sânii unei femei în timp ce făceau sex

Student la Medicină condamnat pentru că a apucat „cu forţă excesivă“ sânii unei femei în timp ce făceau sex

FOTO Facebook

Un bărbat, student la Medicină în Londra, a fost condamnat pentru asalt după ce a apucat cu „forţă excesivă” sânii unei femei întâlnite pe Tinder, în timp ce făceau sex, relatează The Independent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Phillip Queree, în vârstă de 37 de ani, a făcut cunoştinţă cu femeia prin intermediul aplicaţiei Tinder, cei doi întreţinând relaţii sexuale la a doua întâlnire.

În timpul actului, bărbatul a strâns-o de sâni, deşi femeia i-a spus de mai multe ori să se oprească pentru că o doare, subliniază Curtea de Magistratură din Jersey.

Potrivit Jersey Evening Post, magistraţii au declarat că aceasta „şi-a retras consimţământul de a fi stânsă de sâni”. Astfel, autorităţile au încadrat cazul la asalt.

Femeia, care lucrează în domeniul Sănătăţii, a precizat că are vânătăi pe ambii sâni şi că i-a fost dificil să-şi folosească mâna în urma asaltului.

Magistratul care s-a ocupat de caz a declarat că „acesta a fost un caz serios de asalt sexual. Nu este cel mai serios caz, dar nici unul de ignorat”.

Bărbatul a fost trecut pentru cinci ani în registrul agresorilor sexuali, iar timp de cinci ani nu are voie să se apropie de victima sa. Student în anul III, Queree a trebuit să-şi întrerupă studiile din cauza condamnării. Potrivit avocatului său, bărbatul va depune recurs împotriva condamnării.
citeste totul despre: