Politician Fidesz, depistat cu 30.000 de euro falşi pe care susţine că îi are din Republica Moldova

Politician Fidesz, depistat cu 30.000 de euro falşi pe care susţine că îi are din Republica Moldova

Áron Veres a fost depistat cu 30.000 de euro în bancnote false în cursul unei operaţiuni a poliţiei la Gara de Est din Budapesta FOTO 444.hu

Aron Veres, liderul organizaţiei de tineret a partidului ungar Fisesz (aflat la guvernare), a fost depistat de poliţie având asupra sa 30.000 de euro în bancnote false, politicianul afirmând că a primit banii de la un cetăţean moldovean, potrivit site-ului Politics.hu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Áron Veres a fost depistat cu 30.000 de euro în bancnote false în cursul unei operaţiuni a poliţiei la Gara de Est din Budapesta. Veres a încercat să schimbe la negru o bancnotă falsă de 100 de euro, dar a fost denunţat. A încercat să fugă de poliţie, dar a fost prins şi asupra sa a fost găsită suma de 30.000 de euro în bancnote false.
 
Veres, prezentat de presă ca fiind liderul organizaţiei de tineret a partidului Fidesz, a declarat că a primit banii falşi de la un bărbat din Republica Moldova.
 
Partidul Socialist (de opoziţie) a cerut explicaţii din partea premierului Viktor Orban, liderul Fidesz.
 
Formaţiunea conservatoare a explicat că Veres a fost exclus din partid în anul 2012.
 
Un lider socialist, Tamas Harangozo, a explicat, potrivit MTI, că, în pofida negărilor Fidesz, Veres era prezentat până în urmă cu câteva zile drept liderul organizaţiei de tineret a partidului. În plus, în decembrie 2014, Veres a participat, în calitatea pe care o avea, la un eveniment oficial Fidesz desfăşurat în localitatea Zalaegerszeg.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările