Penitenţă extremă în Italia: Un român şi-a sechestrat familia în urma unei revelaţii religioase

Penitenţă extremă în Italia: Un român şi-a sechestrat familia în urma unei revelaţii religioase

Românul a fost arestat, vineri dimineaţă, de carabinieri

Un român din localitatea Viarigi d'Asti, din Piemonte (Italia), şi-a forţat soţia şi cei patru copii, cel mai mic având doar trei luni, să stea închişi în casă, să mănânce o singură dată pe zi şi să se roage, ca penitenţă pentru ispăşirea păcatelor. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost arestat de carabinieri, familia lui ajungând într-un centru de asistenţă socială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un român a fost arestat, ieri, de carabinieri după ce şi-a constrâns soţia în vârstă de 32 de ani şi cei patru copii săi, de 9, 5, 4 ani şi, respectiv 3 luni, să ţină un post negru dus la extrem. Cei cinci nu aveau voie să-şi părăsească locuinţa din Viarigi d'Asti (Piemonte) şi să mănânce mai multe o dată pe zi. Totodată, ei trebuiau să se roage în continuu pentru iertarea păcatelor.

Bărbatul care susţine că a avut o revelaţie religioasă a ajuns în spatele gratiilor, iar familia lui a fost primită de un centru de asistenţă socială.

Românul şi-a pierdut locul de muncă în urmă cu patru luni după ce a lucrat ca muncitor într-o uzină industrială de metalurgie. Odată disponibilizat, el susţine că a avut parte de o revelaţie religioasă în urma căreia a decis să-şi oblige întreaga familie, inclusiv copiii, să mănânce o singură dată pe zi, să stea închişi în casă şi să se roage pentru iertarea păcatelor. Fata de nouă ani nu mai avea voie să se mai ducă nici măcar la şcoală.

Se pare că omul a vrut să urmeze, foarte strict, regulile penitenţei creştin-ortodoxe, scrie TGcom.

Află de cât timp erau  femeia şi cei patru copii subjugaţi de capul familiei, pe adevarul.it


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările